2022 MK The Gamers

03.03.2022

2022 MK The Gamers

Oblíbená série podpisových karet pokračuje. V boxu objevíte tentokrát vždy 2 karty. Obvykle 1 podpis a jednu 1/1 Printing Plate, ručně vyráběnou memorabilia kartu. Vše opět v magnetickém holderu, s ochranným a číslovaným hologramem.

Series 1 - první série

Zahajujeme předprodej The Gamers. Ulovte si svůj box, nebo rovnou celý case! Máme pro vás fajnovou novinu! Od čtvtka 3. března si můžete na našem e-shopu a spolupracujích obchodníků předobjednat boxy a casy (10 boxů) z limitované série The Gamers 2022 1st Edition. V každém boxu tentokrát najdete dvě karty a garantujeme vám, že pokaždé vytáhnete kartičku v limitaci 1/1! Zážitek z otevírání tak bude do slova a do písmene jedinečný.

Oficiální vydání The Gamers je za rohem, proběhne v úterý 15. března.

Na jaké taháky se můžete těšit? Na luxusně provedených kartách s printing plates, tedy s tiskovými deskami, narazíte na Dominika Haška, Jaromíra Jágra, Martina Ručinského, Davida Pastrňáka, Jakuba Voráčka nebo třeba Pavla Francouze! U podpisovek jsme vsadili na mix legend v čelem s Jágrem, současných reprezentantů, vycházejících hvězd a také borců, na jejichž podpisy narazíte jen málokde a málokdy. Jeden příklad za všechny? Jaroslav Modrý, řízný bek se sedmi stovkami startů v NHL!

Autogramy vyšperkovali kartičky od MK Cards také Tomáš Hertl, Jakub Vrána, Filip Chytil, Vladimír Růžička, Jiří Šlégr, Roman Turek, Jaroslav Pouzar, Petr Nedvěd, Jiří Dopita, Roman Čechmánek, František Pospíšil či David Výborný. Mohli bychom pokračovat ještě pár odstavců, ale radši se na tu plejádu báječných jmen mrkněte do checklistu.

Jak podpisové karty, tak ty s printing plates jsme už tradičně vložili do magnetického holderu. Box jako takový má pak vícero ochranných prvků, včetně hologramů.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky